Banorët: Sa herë ka zgjedhje na premtojnë ndërhyrje në rrugë dhe kanalizime

Banorët e rrugës “Qazim Demi” në Lagjen nr.1 në Sarandë:
Sa herë ka zgjedhje na premtojnë ndërhyrje në rrugë dhe kanalizime

Top