Bar-Restorant në Borsh kërkon staf për sezonin veror

Bar-Restorant “Jurgen” në Borsh – Sarandë,  kerkon të punësojë:
– Kuzhinier
– Ndihmes/kuzhinier
– Kamarier
– Picajol
– Pastruese
Pagesa të kënaqshme
Ngrenie dhe fjetje jane te siguruara.
Tel: 0697899720

Top