Çapja: 3 vrasjet nuk u zbardh, përgjimet u fshinë, dilte politikani me emrin ‘Taulant’

Lajme Saranda News

 

Në GJKKO, Ardjan Çapja ka bërë një deklaratë të fortë duket thënë se një ngjarje kriminale në 2016 nuk u zbardh se u fshinë përgjimet ku dilte politikani me emrin ‘Taulant’

“Politikani me emrin Taulant më ka marrë në telefon dhe më ka ofruar ndihmë, por unë nuk i kam kërkuar asgjë. Emrin e tij të plotë nuk e përmend sepse më rrezikohet familja. Unë i kam vajtur në zyrë dhe i kam kërkuar që të zbardh ngjarjen e 2016, por ai ka heshtur dhe shkak ka qenë përgjimi i politikanit Taulant”, tha Çapja.

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon