Dallaveri: Si Bashkia Sarandë i dhuroi tenderin e pastrimit firmës Korsel

Tashmë dihet publikisht se në procedurat e tenderave përdoren disa mekanizma skualifikues që kanë të bëjnë me kërkesat specifike. Janë pikërisht këtë kërkesa që vendosen si kurthe për të skualifikuar nga tenderat kompani konkurente dhe për të shpallur fitues kompaninë e preferuar.  Në tenderin e mbajtur për pastrimin e Sarandës si

Bum denoncimesh për prokurorët dhe gjyqtarët e Sarandës në DSIK

Qytetarët e Sarandës, duke marrë shkas nga procesi i vetingut,  kanë ndërmarrë një valë denoncimesh ndaj prokurorëve dhe gjyqtarëve të Sarandës. Sic mëson Saranda Web, kanë qenë dhjetra rastet kur qytetarët të motuvuar nga pakënaqësitë që kanë patur ndaj Prokurorisë dhe Gjykatës së rrethit Sarandë, kanë dërguar denoncimet e tyre në

Top