Falimenton biznesi i vogël në Gjirokastër/ Ulin qepenat 111 biznese

Paketat financiare  të dhëna nga qeveria gjatë periudhës së  mbylljes së ekonomisë nga pandemia e Covid -19, ndihmuan biznesin dhe qytetarët për të përballuar efektet negative këto janë deklaratat nga kreu i qeverisë apo edhe Minsitrja e Financave. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj,  gjatë prezantimit të zërit Të të ardhurave në projektligjin “Për […]

Continue Reading