Si të kurseni energji elektrike, 10 këshilla që u nevojiten në mënyrë që të mbroni xhepin tuaj

Për të kontribuar në pakësimin e konsumit të energjisë elektrike, në mënyrë që të mbroni xhepin tuaj nga fatura, por edhe për të mbrojtur xhepat tuaj nga fatura e fryrë, po ju japim disa këshilla. Ndryshoni llambat e zakonshme dhe vendosni llamba ekologjike Një ndër mënyrat më të thjeshta për të zvogëluar konsumin e energjisë […]

Continue Reading

Whatsapp vjen me ndryshimin e ri

Aplikacioni i Whatsapp-it ka bërë një ndryshim sërish, duke shtuar opsionin për t’i bërë “mute” përgjithmonë bisedave. Jo më pak se 2 muaj më parë Whatsapp shtoi dhe mundësinë që “mute” nga 8 orë dhe 1 javë mund të bëhej deri në një vit, ndërsa tani e ka hequr këtë opsion dhe ka vendosur përgjithmonë. […]

Continue Reading