Kërkohet parukjere për partneritet në biznes

Njoftim
Kerkohet parukjere, mundesisht me eksperience pune dhe te ndajne ambjentin dhe detyrimet me dike tjeter (estetiste thonjsh).
Ambjenti ndodhet ne lagjen nr 4
Fitimet do jene personale…!
Te interesuarat mund te telefonojne ne nr 0699 699 136

Top