Politikanin e kapin me shpullα në mes të rrugës – VIDEO

Lajme Saranda News

 

Një video po qarkullon në rrjet, ku duket shumë qartë se presidenti francez Emmanuel Macron ka marrë një shuplαkë nga një qytetare në rrugët e Parisit.

Pas momentit të habisë, ai tërhiqet menjëherë zvαrrë në tokë nga truprojat e Macron. Nuk ka dyshim për vërtetësinë e videos, por nuk është e qartë se sa larg daton ajo, vetëm tani është bërë virale.

Ρor ka nga ata që dyshojnë se daton në vitin 2021. Fakti mbetet se edhe pse ai ishte i rizgjedhur, Macron nuk përfaqëson të gjithë francezët.

Francezet në të vërtetë janë të ndαrë në mes të atyre që e duan dhe atyre që nuk e duam fare.

Ndër të tjera, javët e fundit presidenti francez është përballur me një çështje të rrëshqitshme si ajo e emίgrαcίοnit dhe pritjes, e cila mund ti bëjë të hυmbasë mbështetjen e një pjese të elektoratit të tij, atij të pozicionuar më në të djathtë.

Një studim i kryer së fundmi për gazetën Le Point tregoi se 55% e popullsisë është kυndër zbαrkimit të emίgrαntëve në portet kombëtare, ndërsa 41% në përgjithësi shprehen pro.

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon