LAJME

Vullnet Sinaj: Vota për Partinë Socialiste është votë pro zhvillimit dhe ekonomisë suaj

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri u ndal për të biseduar me banorët e Selenicës, të cilët falë investimit në infrastrukturë kanë filluar të zhvillojnë pronat e tyre, të investojnë në bujqësi dhe turizëm në formën e shtëpive pritëse për pushues. Këtë synonim për zonën dhe ja arritëm, u tha […]

Gjiknuri: Mandatin e tretë qeverisës, shtim investimesh për këtë zonë

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri zhvilloi takim me banorët e fshatit Oshtimë, Njësia Administrative Qendër. Pasi u njoh me problematikat dhe kërkesat e banorëve, Gjiknuri theksoi se është pikërisht kjo arsyeja se përse zgjodhi që në 25 Prill të jetë përfaqësuesi i kësaj zone, për të qënë një zë […]

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial