Si të kurseni energji elektrike, 10 këshilla që u nevojiten në mënyrë që të mbroni xhepin tuaj

Për të kontribuar në pakësimin e konsumit të energjisë elektrike, në mënyrë që të mbroni xhepin tuaj nga fatura, por edhe për të mbrojtur xhepat tuaj nga fatura e fryrë, po ju japim disa këshilla. Ndryshoni llambat e zakonshme dhe vendosni llamba ekologjike Një ndër mënyrat më të thjeshta për të zvogëluar konsumin e energjisë […]

Continue Reading

Artan Hoxha paralajmëron nga Kolumbi: Në kthetrat e kujt ka përfunduar Shqipëria dhe çfarë pritet nëse nuk reagohet

Gazetari investigativ Artan Hoxha, nga kryeqyteti i Kolumbisë paralajmëron për formimin e një Sindikate të re të Krimit të Organizuar në Shqipëri, që sipas tij do të dominojë botën e nëndheshme për dekadën e ardhshme. Hoxha bën një krahasim mes Bogotës dhe Tiranës, duke u shprehur se përveç madhësisë nuk ndryshojnë në shumë aspekte. Ai […]

Continue Reading

Rama bën parshikimin e “zi”: Evropa po përgatit planin për ndërprerje të energjisë elektrike pas orës 10 të darkës

Kryeministri Edi Rama tha se Ballkanin duke përfshirë edhe Shqipërinë e pret një dimër i vështirë, si pasojë e krizës energjetike. Rama tha se Evropa po paraqet plane strikte për të përballuar krizën energjetike, siç është fikja e dritave pas orës 22:00. Gjë që nënkupton se e njëjta gjë mund të aplikohet edhe në vendin […]

Continue Reading