Revista austriake: Shqipëria ka plazhe të ‘pikturuara’

Revista e njohur austriake Kosmo, jep në faqen e saj këshilla ”sekrete” për gjashtë plazhet, sipas saj, më të bukura të Shqipërisë. “Plazhet e pikturuara dhe mesdhetare, me ujëra të kristalta, nuk gjenden vetëm në Maldive, Karaibe ose në Republikën Dominikane, por edhe përgjatë Rivierës Shqiptare”, shkruan kosmo.at. Saranda Qyteti i vogël bregdetar

Ksamili rënditet në pikat turistike kryesore për 2019-ën

Gazeta prestigjoze britanike “Express” ka renditur Ksamilin si një nga destinacionet turistike kryesore për t’u vizituar gjatë këtij viti. Ksamili në Shqipërinë e Jugut është përshkruar si një “perlë e fshehur kur bëhet fjalë për plazhe të bukura” me ushqim deti të mrekullueshëm dhe njerëz miqësorë. E vendosur në riverën shqiptare, Ksamili

Top