Ballina Lajme Saranda News Fatmir Shero prezantohet si kandidat për primaret e PD për Bashkinë Konispol

Fatmir Shero prezantohet si kandidat për primaret e PD për Bashkinë Konispol

Fatmir Shero prezantohet si kandidat për primaret e PD për Bashkinë Konispol – VIDEO

 

 

Fatmir Shero ka lindur në Konispol dhe deri në vitin 1991 ka qenë ushtarak. Pas largimit nga ushtria, Fatmir Shero ushtron aktivitet privat në fushën e biznesit në Vlorë. Në vitin 2015 Fatmir Shero së bashku me familjen investon në Konispol në sektorin e agro-turizmit.

SARANDA WEB

 

Please follow and like us:
fb-share-icon
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial