LISTA ME 51 EMRA TË CILËT BËHEN PRONARË ME ÇERTIFIKATË NË TROJET E NDARA NGA BASHKIA

Agjencia Shtetërore e Kadastrës Sarandë njofton se ka dalë Çertifikata e pronësisë për 51 qytetarë, të cilët duhet të paraqiten për terheqjen e tyre ditën e nesërme, ora 13:00 tek Hipoteka Njoftim i rëndësishëm! Qytetarët që gjejnë emrin në listën e meposhtme, janë të lutur të paraqiten diten e hene me date 04.10.2021, ora 13:00 […]

Continue Reading

Vullnet Sinaj: Vota për Partinë Socialiste është votë pro zhvillimit dhe ekonomisë suaj

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri u ndal për të biseduar me banorët e Selenicës, të cilët falë investimit në infrastrukturë kanë filluar të zhvillojnë pronat e tyre, të investojnë në bujqësi dhe turizëm në formën e shtëpive pritëse për pushues. Këtë synonim për zonën dhe ja arritëm, u tha […]

Continue Reading