Vullnet Sinaj: Vota për Partinë Socialiste është votë pro zhvillimit dhe ekonomisë suaj

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri u ndal për të biseduar me banorët e Selenicës, të cilët falë investimit në infrastrukturë kanë filluar të zhvillojnë pronat e tyre, të investojnë në bujqësi dhe turizëm në formën e shtëpive pritëse për pushues. Këtë synonim për zonën dhe ja arritëm, u tha […]

Continue Reading

Falimenton biznesi i vogël në Gjirokastër/ Ulin qepenat 111 biznese

Paketat financiare  të dhëna nga qeveria gjatë periudhës së  mbylljes së ekonomisë nga pandemia e Covid -19, ndihmuan biznesin dhe qytetarët për të përballuar efektet negative këto janë deklaratat nga kreu i qeverisë apo edhe Minsitrja e Financave. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj,  gjatë prezantimit të zërit Të të ardhurave në projektligjin “Për […]

Continue Reading