Lajm i mirë për banorët e Ksamilit: Në 2022 do të kenë më shumë ujë, shpallet tenderi 1.5 miliardë lekë

Lajme Sociale

Në Agjensinë e Prokurimeve Publike është njoftuar shpallja e tenderit prej rreth 1 miliard e 560 milionë lekë të vjetra për “Rikonstruksion i ujesjellesit Ksamil (Depo+Rrjeti shperndares-lagja nr.3 dhe nr.4)”

Kohëzgjatja e kontratës ose afati kohor për zbatimin është parashikuar 365 dite
Sipas njoftimit, tenderi do të zhvillohet më 17/11/2020 /Saranda Web

Please follow and like us: