Monday, October 2, 2023
spot_img

LINJA E AUTOBUSAVE SARANDE – TIRANE DHE TIRANE – SARANDE

Linja e autobusave Sarande – Tirane dhe Tirane – Sarande, në oraret si më poshtë:

Linja e autobusave Nisje nga Saranda:  

Sarande – Tirane 05:00
Sarande – Tirane 06:30
Sarande – Tirane 08:30
Sarande – Tirane 09:30
Sarande – Tirane 10:45
Sarande – Tirane 14:00
Sarande – Tirane 22:00

Linja e autobusave Nisja nga Tirana:

Tirane – Sarande 05:30
Tirane – Sarande 07:30
Tirane – Sarande 08:30
Tirane – Sarande 09:45
Tirane – Sarande 12:30
Tirane – Sarande 16:00
Tirane – Sarande 22:00

Në Sarandë nisja bëhet nga stacioni  në rrugën “Onhezmi”, mbi Sinagogën Hebraike.  

Ne Tirane nisja behet nga Terminali i ri te Kthesa e Kamzës, prane Casa Italia.  

Linja e autobusave Sarande – Tirane dhe Tirane – Sarande Cmimi 1.500 Leke

 

SARANDA WEB TV – 24 ORË ONLINE

 

Info nga Saranda Web

Website sarandaweb.net

Facebook Saranda Web

Instagram saranda.web

Youtube sarandaweb

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

in sarandaweb

Please follow and like us:
fb-share-icon
LAJMET E FUNDIT

MË TË LEXUARAT

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial