Përmbaruesi shkon për sekuestrim apartamenti, goditet me thikë në gjoks

Lajme Saranda News

Goditet me thikë përmbaruesi privat Baftja Nela.
Baftjar Nela është plagosur në gjoks dhe aktualisht ndodhet në Urgjencën e spitalit Sarandë.

Ngjarja në orën 7.20 në Lagjja nr 1 Sarandë.
Përmbaruesi kishte shkuar për të dorëzuar njoftim për masë sigurie të 2 apartamenteve.

Sipas përmbaruesit agresori ka qenë shtetasi Aleksandër Camandioti.

Please follow and like us: