Whatsapp vjen me ndryshimin e ri

Lajme Tech

Aplikacioni i Whatsapp-it ka bërë një ndryshim sërish, duke shtuar opsionin për t’i bërë “mute” përgjithmonë bisedave. Jo më pak se 2 muaj më parë Whatsapp shtoi dhe mundësinë që “mute” nga 8 orë dhe 1 javë mund të bëhej deri në një vit, ndërsa tani e ka hequr këtë opsion dhe ka vendosur përgjithmonë.

Kjo është një mundësi e mirë të për gjithë ata që janë pjesë e disa grupeve në Whatsapp pasi shumë thjesht mund që t’i bëjnë “mute” të gjitha bisedave të grupeve pa i kuptuar njeri nëse doni të mos shqetësoheni më nga mesazhet e shumta.

Më parë Whatsapp e ka deklaruar se do e ndryshonte opsionin nga “mute” 1 vit në përgjithmonë, por askush nuk do e mendonte që do të vinte kaq shpejt ky ndryshim i ri.

Please follow and like us:
fb-share-icon