Rrëfimin tronditës: “Si tentuan të më përdh*nonin nga liqeni”: Erdhi mu afrua, më kapi nga supet dhe …

Moderatorja e njohur Antoneta Koçi tregoi për Euronews Albania se ka shpëtuar nga një rast dhunimi. Më ka ndodhur vjet dhe nuk kam dashur ta ndaj, tregoi ajo, ndërsa shtoi se i druhej paragjykimeve. Sipas saj njerëzit gjejnë gjithnjë arsye për të bërë me faj viktimën, madje një pjesë arrijnë të gjykojnë dhe vërtetësinë e […]

Continue Reading