Eksplorimi i botës nënujore, atraksioni i ri turistik në Sarandë

Kulturë Saranda News Travel

Sporti i zhytjes në Sarandë po me merr një vëmendje dhe interes të veçantë vitet e fundit.

Zhytës vendas, por veçanërisht të huaj, janë kurioz për të eksploruar botën nënujore në Sarandë, e cila është e pasur sidomos me anije të mbytura.

Spiranca Diving Center zhvillon trajnime dhe certifikime për të apasionuarit pas zhytjeve.

 

VIDEO

Please follow and like us: