Wednesday, March 1, 2023
spot_img

Fillon rikonstruksioni dhe riveshja me asfalt e rrugës Turizëm – Kanali i Çukës

Kanë filluar punimet për rikonstruksionin dhe riveshjen me asfalt në rrugën Turizëm – Kanali i Çukës.

Fillimi i punimeve ishte paralajmëruar nga kryetari i Bashkisë Sarandë Adrian Gurma gjatë mbledhjes së Këshillit Bashkiak, mbledhje e cila u zhvillua në Ksamil dhe u transmentua drejtpërdrejt nëpërmjet Saranda Web.

Nisur nga shqetësimi në lidhje me gjendjen e rrugës Turizëm – Kanali i Çukës, kryetari i Bashkisë Sarandë Adrian Gurma është shprehur se për këtë segment rrugor kemi një projekt për asfaltimin e plotë të rrugës, i cili kushton 850 milionë lekë të vjetra, për të cilin kishin kërkuar financim nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit.

VIDEO

Please follow and like us:
fb-share-icon
LAJMET E FUNDIT

MË TË LEXUARAT

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial