SARANDA NEWS

spot_img

Furnizimi me ujë 24 orë, Adrian Gurma: Jemi në pritje të financimit të projektit nga burimet e Tatzatit

Furnizimi i Sarandës me ujë 24 orë, Adrian Gurma: Presim financimin e projektit nga burimet e Tatzatit

Përgjatë takimit të Bashkisë Sarandë me “Të urtët” e qytetit në prag të hartimit të projekt-buxhetit të vitit 2023, kryetari i Bashkisë Sarandë Adrian Gurma është shprehur se kemi reazuar projektin e furnizimit nga burimet e Tatzatit, projekt të cilin e kemi paraqitur për financim në Ministrinë e Infrastrukturës, por edhe në Bankën Botërore dhe jemi në pritje të financimit të këtij projekti.

Saranda Web

 

Please follow and like us:
fb-share-icon
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

LAJMET E FUNDIT

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial