Wednesday, November 29, 2023
spot_img

Shoqata JONA apel Bashkisë Sarandë: Të tregohet më shumë vëmendje ndaj grave në nevojë

Shoqata JONA është përfaqësuar në takimin e zhvilluar nga Bashkis Sarandë në prag të hartimit të Projekt-buxhetit 2023 nga Entela Gjoni.

Në fjalën e saj Entela Gjoni ka kërkuar nga Bashkia Sarandë të tregojë më shumë vëmendje ndaj grave të dhunuar dhe grave në nevojë, duke paguar minimalisht qiratë e banesave për të këtë kategori.

Gjithashtu përfaqësuesja e Shoqata JONA Entela Gjoni ka kërkuar edhe nga “Të urtët” e qytetit më shumë pjesëmarrje në aktivitetet sensibilizuese dhe sociale.

Saranda Web

Please follow and like us:
fb-share-icon
LAJMET E FUNDIT

MË TË LEXUARAT

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial