Ballina Lajme Saranda News Spiro Vaso prezantohet si kandidat për primaret e PD për Bashkinë Sarandë

Spiro Vaso prezantohet si kandidat për primaret e PD për Bashkinë Sarandë

Spiro Vaso prezantohet si kandidat për primaret e PD për Bashkinë Sarandë

 

 

Spiro Vaso prezantohet si kandidat për primaret e PD për Bashkinë Sarandë. Spiro Vaso ka përfunduar studimet në Fakultetin e Drejtësisë dhe aktualisht është avokat. Spiro Vaso është angazhuar me Partinë Demokratike që prej vitit 2015 në FRPD, ndërsa në Prill të 2022 Spiro Vaso zgjidhet anëtar i Këshillit Kombëtar të PD.

SARANDA WEB

Please follow and like us:
fb-share-icon
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial