U braktis nga gruaja pasi u deklarua shqiptar, mblidhen 8 mijë euro për Odisea Gremo

Lajme Saranda News

Pas publikimeve në emisionin “Gjurmë Shqiptare” të gazetarit Marin Mema për deklarimet e Odisea Gremo se Sopiku është fshat shqiptar, peropecitë e Odisea Gremos nuk kanë të sosur.

Pas anullimit të vizës nga Konsullata Greke në Gjirokastër, ka qenë bashkëshortja e tij e cila e ka denoncuar për dhunë dhe ka kërkuar nga Gjykata urdhër mbrojtjeje.

Pas kësaj Odisea Gremo është urdhëruar të largohet nga banesa dhe është strehuar një dhomëz të vogël, pa kushte higjeno-sanitare  në Livadhja.

Por pavarësisht kësaj, ai nuk është braktisur nga Shoqatat Patriotike Shqiptare, të cilët i kanë ofruar menjëherë ndihmë financiare.
Për këtë qëllim është hapur edhe një llogari në GoFundMe, ku deri tani janë grumbulkuar rreth 8.000 euro.

VIDEO ku Odisea Gremo shpjegon peripecitë e kaluara

Please follow and like us: