15 ditë pa drita dhe ujë, Adriana dhe Limos Dizdari: Nuk dorëzohemi!

Lajme Saranda News

15 ditë pa drita dhe ujë, Adriana dhe Limos Dizdari: Nuk dorëzohemi!

 

VIDEO

 

Please follow and like us: