Burrat që dhunojnë gratë dalin nga shtëpia/ Më 18 nëntor hyn në fuqi ligji

Saranda News Sociale

Hyn në fuqi më 18 nëntor, ligji i ri, sipas të cilit, burri që dhunon gruan, dëbohet menjëherë nga shtëpia.

Është policia e shtetit, që vepron, sapo merr një lajmërim, për dhunë në familje, dhe më pas, gjykata vendos, se përsa kohë ky dhunues që do t’i nënshtrohet menjëherë trajtimeve psikosociale, do të qëndrojë larg shtëpisë së tij.

Please follow and like us: