Dea Amenities kërkon agjent shitjesh për Jugun e Shqipërisë

Dea Amenities kërkon të punësojë agjent shitjesh per zonen e jugut. Kompania Dea Amenities furnizon gjithe hotelet e Shqipërisë me produkte hotelesh. Kërkohet vajzë apo djal, te jetë i mirearsimuar, preferohet te zotëroje gjuhe te huaj. Pagesë e kënaqshme: Rroga dhe perqindje. Dea Amerities Rruga Vorë-Marikaj Km1, Tirane Tel:0694032542 Email: info@brauschalbania.com Facebook: Dea Amenities

Top