Vullnet Sinaj: Vota për Partinë Socialiste është votë pro zhvillimit dhe ekonomisë suaj

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri u ndal për të biseduar me banorët e Selenicës, të cilët falë investimit në infrastrukturë kanë filluar të zhvillojnë pronat e tyre, të investojnë në bujqësi dhe turizëm në formën e shtëpive pritëse për pushues. Këtë synonim për zonën dhe ja arritëm, u tha […]

Continue Reading

Mbështetësit e Trump kundërshtojnë rezultatin e zgjedhjeve: Votat u vodhën

Joe Biden është ka deklaruar fitoren si presidenti i Amerikës. Ndëkohë ky rezultat nuk është pranuar nga mbështëtsit e presidentit Donald Trump,  të cilët kanë mbushur shkallët e ndërtesave shtetërore në Phoenix, Atlanta dhe Harrisburg, duke kundështuar rezultatin. “Stop Vjedhjes”– thuhet  në pankartat e qindra protestuesve. Protestat ka pasur dhe më herët, para se rezultatet […]

Continue Reading