Fillon procesi i Legalizimeve te Kodra “26 Marsi” në Ksamil

Lajme Saranda News

Lajmi bëhet i ditur nëpërmjet një postimi në facebook të deputetit Alket Hyseni, i cili shkruan:

Fillon proçesi i legalizimeve tek Kodra e 26 Marsit, Ksamil.
✅Premtim i mbajtur.
Dhjetra familje së shpejti do bëhen juridikisht zot të shtëpisë🏠 së tyre të ndërtuar me shumë mund dhe djersë prej vitesh.
📌Ne themi atë që bëjmë dhe bëjmë atë që themi, shprehet Alket Hyseni.

Please follow and like us: