Forcat Shqiponja kontrolle nëpër rrugët e Sarandës

Lajme Saranda News

Policia e Sarandes ne bashkepunim me forcat Shqiponja po ushtron kontrolle ne rruget hyrese dhe dalese te qytetit te Sarandes.

Saranda Web raporton se po kontrollohen mjetet per sende te paligjshme dhe per persona ne kerkim.

Please follow and like us:
fb-share-icon