Futboll U-19/ Të rinjtë e Delvinës mposhtin Butrintin

Lajme Saranda News

Ka përfunduar në Delvinë takimi miqësor midis ekipeve të Delvinës dhe Butrintit.
Takimi është është dominuar nga të rinjtë delvinjotë, të cilët e kanë fituar këtë ndeshje me rezultatin 3 – 1

Vijon…

Please follow and like us: