Nënë Elefteria përfundon përsëri në mes të rrugëve!

Lajme Saranda News

Nënë Elefteria përfundon përsëri në mes të rrugëve!
Vetëm pak ditë më parë ministrja e Shëndetësisë Manastirliu, duke publikuar foto të Elefterisë pas një operacioni në Spitalin e Traumës, premtoi se për Nënë Elefterinë do të sigurohej një strehë e ngrohtë.
Ende nuk dihet si përfundoi Nënë Elefteria përsëri në mes të rrugës në Piqeras dhe çfarë u bë me premtimin e ministres.
Elefteria Qendrothanasi kishte shprehun ankesa se kujdestarja, e cila është edhe kunata e saj, të cilën e paguan shteti, jo vetëm nuk i ofronte shërbimin e duhur, por e linte të pangrënë.

Nënë Elefteria përfundon përsëri në mes të rrugëve! Vetëm pak ditë më parë ministrja e Shëndetësisë Manastirliu, duke publikuar foto të Elefterisë pas një operacioni në Spitalin e Traumës, premtoi se për Nënë Elefterinë do të sigurohej një strehë e ngrohtë. Ende nuk dihet si përfundoi Nënë Elefteria përsëri në mes të rrugës në Piqeras dhe çfarë u bë me premtimin e ministres. Elefteria Qendrothanasi kishte shprehur ankesa se kujdestarja, e cila është edhe kunata e saj, të cilën e paguan shteti, jo vetëm nuk i ofronte shërbimin e duhur, por e linte të pangrënë.

Gepostet von Saranda Web am Montag, 28. September 2020

Please follow and like us: