Shërohet nga COVID-19, doktor Dhimitër Kraja rikthehet sërish në frontin e luftës

Lajme Saranda News

Doktor Dhimitër Kraja pas shërimit nga COVID-19 do të rikthehet sërish në krye të detyrës. Pas përhapjes së epidemisë së COVID-19 ai e ndjeu të nevojshme që të ishte krah kolegëve të tij dhe la pensionin për të rifilluar sërish punën.

Por pas disa ditësh ai u prek nga koronavirusi e sërish u shërua, duke u kthyer në burim frymëzimi për bluzat e bardha që janë në radhën e parë të betejës.

Please follow and like us:
fb-share-icon