‘Sherr’ në kafen e parë për vitin 2021! Arbana dhe Xhemi e nxjerrin zbuluar njëra – tjetrën

Lifestyle Saranda News

Dy moderatoret, Arbana Osmani dhe Xhemi Shehu, si shoqe të mira që janë e kanë nisur vitin 2021 duke konsumuar kafenë e parë bashkë. Në një video të publikuar në Instagram, Arbana ka treguar se pikërisht në kafenë e parë që pinë, patën edhe sherrin e parë.

E gjithë kjo, siç kuptohet nga biseda, është shkaktuar nga vonesa që ka patur Arbana për të ardhur në kafe, ndërsa Xhemi ankohet se ka paguar parkimin.

Pjesë nga biseda:

Arbana: Kafja e parë për 2021.

Xhemi: Edhe sherri i parë për 2021, por nuk do ta tregojë.

Arbana :Sherr kot. A zihet njeriu pse vonohesh?

Xhemi: Sigurisht që zihet njeriu pse vonohesh se shkoj në parkim, paguaj parkim kot dhe duhet të dal nga parkimi se kjo nuk erdhi kurrë.

Arbana: T’i paguaj dikush ju lutem Xhemit parkimin.

Xhemi: Dhe jo vetëm.

VIDEO

Please follow and like us: