TURISTJA GJERMANE NDALON MJETIN MBI URËN E KANALIT TË ÇUKËS PËR TË SHIJUAR KAFEN – VIDEO

Lajme Lajme nga Saranda Saranda News SARANDA WEB

Një turiste gjermane ka bllokuar qarkullimin e automjeteve në rrugën Sarandë – Butrint, duke ndaluar mjetin në mesin e urës së Kanalit të Çukës dhe duke shijuar kafen.

Drejtuesit e mjeteve të bllokuara kanë telefonuar Policinë, e cila ka mbërritur në vendngjarje së bashku me një autoambulancë për largimin e turistes dhe përcjelljen e saj drejt spitalit.

Saranda Web

Please follow and like us:
fb-share-icon