BANORËT E FSHATIT NË PANIK: PO PËRVËLOHEMI, ZJARRI NË ULLISHTE PO PËRPARON DREJT FSHATIT – VIDEO

Lajme Lajme nga Saranda Saranda News SARANDA WEB

Një zjarr ka shpërthyer pak castesh në Shën Vasil, Bashkia Himarë.
Zjarri është duke djegur ullishtet e fshatit dhe ndodhet shumë pranë banesave.
Banorët apelojnë për ndërhyje pasi zjarri i favorizuar nga era mund të rrezikojë shtëpitë.
Drejt vendit është nisur zjarrfikëse e Himarës ndërkohë është kërkuar ndihmë edhe nga zjarrfikëset e Sarandës

VIDEO

Saranda Web

Please follow and like us:
fb-share-icon