Historia e trishtë e Jetimes nga Saranda, e cila përballet me luftën ndaj Kancerit të Gjirit

Saranda News Sociale

Historia e trishtë e Jetimes nga Saranda, e cila përballet me luftën ndaj Kancerit të Gjirit

VIDEO

Rrëfimi i plotë dhe mesazhi i Jetimes nga Saranda, e cila përballet me luftën kundër Kancerit të Gjirit

Gepostet von Saranda Web am Mittwoch, 21. Oktober 2020

Please follow and like us: