Perlat Merko vlerësohet me “Çmimin e Karrierës” në Festivalin Folklorik Kombëtar

Këngëtari delvinjot Perlat Merko është vlerësuar me Çmimin e Karrierës në Festivalin Folklorik Kombëtar të mbajtur në Ersekë. Perlat Merko u vlerësua për interpretimin e këngës popullore Delvinjote ku dhe u vlerësua me: Diplomë Çmimi i Karrierës me motivacionin, “Për pjesëmarrje dhe kontribute të shquara në Festivalet Folklorike Tipologjike Kombëtare të Sazeve” si dhe trofeu […]

Continue Reading